fredag 13 maj 2011

Problem med bloggen!

Verkar som jag har haft lite problem med bloggen. Har inte kunnat loggat in och det senaste inlägget har försvunnit. Hm mystiskt!

Men igår så fick Nathaniel vara hemma då han hade ramlat dagen innan på förskolan och skrapat upp handen och fått in stickor och smuts. På morgonen så hade handen blivit infekterad och såret hade växt igen och han hade ont. Helt otroligt vilket läkkött barn har. Iallafall så fick vi en tid på morgonen hos doktorn som fick ta bort en stor sticka och en massa grus och smuts. Eftersom det redan hade växt igen fick doktorn skära upp det först innan hon kunde ta bort stickan. Nathaniel var så duktig och sa inte ett ljud när hon gjorde det. Men när det var dags att göra rent kom de stora krokodiltårarna.
När vi var klara så fick han välja present hos doktorn och sen gick vi till affären och handlade fika och hade picknick på 4-H gården. Mysigt!
Både Nathaniel och Valencia tycker det är kul att kolla på djuren.

Hem och åt lunch och gjorde en behandling. Sen ut på gården där grannarna väntade med fika =)

Nathaniel har fått åka postbil idag. Han var så stolt och tyckte det var så kul. Han fick åka med runt hela gården och dela ut post.

Dagen slutade med att jag fick ta bort de sista stickorna som doktorn inte fick ta. Som tur var de små och hade inte hunnit blivit infekterat så det gick bra.

Lite bilder från dagen

Nathaniel hos doktorn.



Stickan borta!



Picknick på 4-H.



Stolt kille!



Nathaniel hjälper till att dela ut post.


Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar