torsdag 12 maj 2011

Ännu en härlig dag!

Saker och ting känns ganska bra nu, hoppas det håller i sig.

Nathaniel fick vara hemma från förskolan idag då han tydligen hade ramlat igår och jag upptäckte imorse att handen såg mycket värre ut. Den hade blivit inflammerad och han hade ont där. Så det blev en tripp till doktorn på förmiddagen.
Doktorn tog bort en stor sticka i handflatan och en massa smuts. Det är helt otroligt vilket bra läkkött barn har. Såret hade tydligen hunnit växa igen sen igår så doktorn fick skära upp lite. Nathaniel var så duktig och sa inget när hon gjordet det eller plockade ut stickan. Men när hon sen skulle tvätta rent kom stora krokodiltårar. Efter fick han välja två leksaker från doktorns lilla låda och sen gick vi till Ica och handlade lite kakor och bullar och gick till 4-H gården och hade picknick, jag, Nejde och barnen. Det var väldigt trevligt och Nathaniel tyckte det var så kul med alla djur. Valencia tyckte det oxå, hon var väldigt fascinerad.

Hem och åt lunch och sen medans Nejde tog hand om barnen hade jag en behandling. Sen ut på gården och där väntade grannarna med fika.
Nathaniel fick prova på att åka postbil idag oxå. Han fick åka med runt hela gården och dela ut post. Han var sååååå stolt.

Ja det har varit en händelserik dag. Dagen slutade med att jag fick ta bort de sista stickorna som doktorn inte fick göra och det gick jättebra. Så nu hoppas jag att allt är borta och det läker fint.

Några bilder från idag


Nathaniel hos doktorn.



Stickan borta!



Fikar på 4-H gården.   



Stolt kille =)



Nathaniel delar ut post!

Nu får det nog bli lite träning, idag har det blivit myyyyycket fika oj oj oj!!!

Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar