torsdag 17 februari 2011

Jaha!

Dagen har bestått av läkarbesök idag igen. Blev två salvor rikare till Valencia, varav en superduperstark kortison. Känns egentligen inte så bra att använda så mycket på henne, men vad gör man. Hon har eksem nu över hela kroppen. Ska tillbaka dit nästa vecka för uppföljning samt pricktest. Får se om det är som jag och dietisten misstänker att hon är glutenallergiker oxå. Åh hoppas inte. Det blir inte lätt att få ihop maten då när hon inte får äta mjölkprotein, ägg och så kanske gluten oxå. Men vi får se nästa vecka.

Annars så har jag fixat i köket, börjat plocka in allt i skåpen nu, känns skönt att det börjar bli lite ordning på torpet igen. Kastat grejor, städat lite, handlat lite mat osv.

Nu blir det fika och sen sängen.

God natt alla därute!

Kram!

2 kommentarer:

  1. tack för pratet gumman! kram wennie

    SvaraRadera
  2. Vi håller tummar och tår för Valla, nån ordning får det väl ändå vara, lillhjärtat är väl prövad ändå så att det räcker, tycker mormor å morfar. men man får ju ändå tillstå för att ev. vara belastad med en massa allergier, så håller hon fanan högt, j-la pipa som överröstar allt, å flink, snabb som en vessla. P&K på er alla, vi hörs i morrn. Mamsen

    SvaraRadera