fredag 20 januari 2012

Sköna fredag!

Åh äntlligen fredag, så skönt då får man vila på helgen, haha inte här inte. Här är det samma tider varje morgon måndag till söndag all the time. Har varit en helvetes natt igen, vi har inte fått sovit mycket, jag har sovit ungefär 2 timmar inatt och i förrgår natt blev det drygt 3 timmar. Vet inte om det beror på Valencias koppor eller om det är något annat. Hon har ju nyligen fått en stor säng, det kanske gör sitt till oxå, hon kanske måste vänja sig bara. Hursomhelst så är det mycket trevligare när man får sova på nätterna än så här, men det går väl över snart hoppas jag.

Idag har jag båda barnen hemma, Nathaniel börjar bli lite förkyld och han är lite trött, det har ju inte blivit så mycket sömn för hans del heller. Så idag ska vi ha en mysdag, bara leka och softa.
Det blir kul för han att Anton kommer idag, som han har längtat.
Ikväll blir det taccosmys och sen spela ett spel de fick i julklapp =)

Är så sugen på smoothies, det är nästan lika gott som godis tycker jag. Lägger ut några recept senare på olika "smoothisar", böjer man så?!

Fick jättefina rosa rosor igår av Anders, vi har nu varit tillsammans i 5 månader, känns som mycket längre, känns som vi har känt varandra jättelänge.

Ha en bra dag!

Kram!

1 kommentar:

  1. Sorry för sömnen, men som sagt medaljens baksida som småbarnsförälder. Hoppas att det vänder snart, och ingen tröst, men det finns alltid de som har det värre och även bättre. Krama smågrisarna från mormor och morfar, vi älskar dem, och grattis till 5 månader, ja tiden springer nu för tiden. Puss på er. Mamsen

    SvaraRadera