måndag 9 januari 2012

Pingu!

Jag och barnen tittar på Pingu. Valencia har inte kommit dit än att hon tycker det är så intressant att titta på tecknat förutom ett par minuter men nu har hon tittat på halva Pingu snart och verkar tycka det är väldigt kul =)
Anders har åkt till jobbet och Anton har åkt hem.

Idag är det Anders födelsedag. HIPP HIPP HURRA MIN ÄLSKLING!! Älskar dig!!!!
Han blev firad igår av nära och kära då han jobbar idag och även har annat inbokat.

Idag blir det nog en slappardag, barnen är lediga idag då det är planeringsdag men imorgon börjar förskolan igen. Tror att de tycker det är kul att få komma dit igen efter långledigheten.

För några dagar sen hade vi Micke och Jenny över på middag, så trevligt vi hade och så god mat. Till förrätt åt vi spenat och fetaostfyllda smördegsknyten som Jenny hade gjort. Till varmrätt hade Anders fixat en massa småplock till Raclette, så smidigt och fiffigt. Nathaniel tyckte det var jättekul att äta sån mat, det är ju perfekt för barn. Himla gott var det! Till efterrätt blev det en variant på kladdkaka med chokladgrädde, exotisk frukt och vaniljglass till. Man borde verkligen göra sånt här oftare.

Idag börjar mitt och Anders nya hälsosamma liv. Vi ska börja äta nyttigare och mindre godis och försöka röra på oss mer. Det fixar vi men det kommer nog att bli jobbigt i början då vi har ätit så mycket gott sen vi träffades.

Nu är det dags för frulle!

Ha en bra dag!

Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar