lördag 6 augusti 2011

Ica Maxi, here we come!!

Nathaniel ville åka och leka på Ica Maxis lekrum, så vi tog en liten tripp dit. Medans Nathaniel lekte, strosade jag runt på affären medans Valencia sov i vagnen, så skönt och avkopplande. Vi gick vidare till närliggande affärer och shoppade lite som behövdes. Fyndade en hel del på rean, så kul!

Nathaniel blev lite trött efter att ha lekt så han somnade i bilen, bar över honom till vagnen och Valencia fick gå hem från bilen vilket hon tyckte var jättekul.







Till middag idag blev det fläskfilé, pommes, bea och hemmagjord vitlökssmör som var såååå god. Det var första gången jag gjorde det och det blev jättebra. Jag tog smör, persilja och en massa vitlök, mums!




Har provat ett nytt kaffe som jag köpte häromdagen och det var väldigt gott, så det kommer att bli en favorit här hemma. Kaffet heter Indonesian Lava från Gevalia.

Nu blir det lite Pringles chips, Reneé Voltaires Hasselnöt/choklad på en sked direkt ur burken ;) och ett glas Brämhults färskpressad apelsinjuice. Lite onyttig och lite nyttig =)

Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar