lördag 28 april 2012

Citronsås

Ett litet tips på en god sås!
Till middagen idag som bestod av kyckling insmord med härliga kryddor och pommes gjorde jag en citronsås som var himmelsk god. Den bestod av turkisk youghurt, rivet skal och saft av citron och lime, havssalt, citronpeppar, socker, honung och majonnäs. Har inga mått på hur mycket av varje utan jag smakade av tills det blev bra. Kan verkligen rekommendera denna sås, så underbart god och frisk.
Och till detta ett glas vitt vin av märket Tre apor, så gott!



Kram!

3 kommentarer:

  1. Hm, ska prova. Har oxå ett bra tips, men då till kyckling: Knaperstek bacon, lägg i skuren grön sparris, låt sen rinna av. Häll vispgrädde i en kastrull, koka upp, lägg i fräset, låt det reducera en stund, typ 1/3 del, dra av från värmen lägg i riven ost då gärna fet med smak, rör om, servera till nystekt kyckling, oxå gärna isbergssallad, purjo och oliver, hur gott som helst. Mamsen

    SvaraRadera
  2. Ja hur krånglig är jag då, du lagade ju oxå kyckling. Man kan ju tro att jag har höns på loftet, he he he. mamsen

    SvaraRadera
  3. Mmm det lät väldigt gott det oxå, det ska vi prova någon dag.
    Hehe kyckling hit och kyckling dit.
    Kram kram!

    SvaraRadera